Mykon Oy:n asiakasrekisterin seloste

Päivitetty 25.3.2020

1. Rekisterin pitäjä

Mykon Oy
Aulangontie 20 A 14 13210 HÄMEENLINNA
Y-tunnus: 2926511-7

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Toimitusjohtaja
Anna-Maija Hallikas
Aulangontie 20 A 14
13210 HÄMEENLINNA
puh. 040 559 9961
anna-maija@mykon.fi

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja kerätään asiakassuhteen perusteella ja asiakkaan suostumuksella.

Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen ja siihen liittyvien tehtävien hoitamiseen.

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Koulutuspalvelut: henkilön nimi, posti- ja laskutusosoite, syntymäaika, sähköpostiosoite, työnantaja.

Tapahtumajärjestelyt: henkilön nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero.

Ympäristökonsultointi: henkilön nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero.

Asiakastietona kerätään tieto ostetuista palveluista.

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin tiedot saadaan asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä.
Koulutuksiin ilmoittautuminen tapahtuu ns. yleisissä koulutuksissa Suomen Vesilaitosyhdistys ry:n tapahtumahallintajärjestelmän kautta. Syntymäaika saadaan suoraan asiakkaalta korttikoulutuksen testaustilanteessa.

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin Mykon Oy:n ulkopuolelle.

Koulutuspalvelut: Tietoja kirjataan OSTI-järjestelmään ja Työturvallisuuskeskuksen työturvallisuuskorttijärjestelmään testitulosten kirjaamisen yhteydessä. Ns. yleisissä korttikoulutuksissa tiedot osallistuneiden nimistä ja organisaatiosta luovutetaan Suomen Vesilaitosyhdistys ry:lle laskutusta varten.

Ympäristökonsultointi: Tietoja luovutetaan viranomaisille hakemuksen / selvityksen toimittamisen yhteydessä.

Tietoja ei luovuteta muille, kolmansille osapuolille. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

7. Henkilötietojen käsittelyn kesto

Koulutuspalvelut:

  • Vesityökorttikoulutusten osalta 5 vuoden ajan.
  • Työturvallisuuskorttikoulutusten osalta kolme kuukautta testipäivästä lukien.

Ympäristökonsultointi: niin kauan, kun asiakkuus on voimassa.

8. Henkilötietojen käsittelijä

Henkilötietoja Mykon Oy:ssä käsittelee Anna-Maija Hallikas.

Mikäli henkilötietojen käsittely ulkoistetaan osittain kolmannelle osapuolelle, taataan sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

9. Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisteriasioita hoitavalle henkilölle (kts. kohta 2).

10. Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistamista

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn pyynnöstä. Rekisteröidyn tulee ottaa kirjallisesti yhteyttä rekisteriasioiden yhteyshenkilöön tiedon korjaamiseksi (ks. kohta 2).

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos hän kokee, että henkilötietoja käsiteltäessä rikotaan voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Tietoja ei käytetä automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.